Etusivu I Jäsenille I Jäsenasiat I Uutissyöte jäsenyhdistykselle

Uutissyöte - uusi ilmainen jäsenetu jäsenyhdistyksille

Suomen Ilmailuliitto ja Meltwater Finland Oy ovat tehneet palvelusopimuksen, joka sisältää uutissyöte-palvelun. Ilmailuliiton verkkosivuilla näkyy jatkossa Ilmailun sähköisessä mediassa julkaistut harraste- ja urheiluilmailun uutiset. Sopimus on voimassa 24.11.2014 asti.

Suomen Ilmailuliitto tarjoaa jäsenjärjestöilleen saman palvelun eli ilmailun uutissyötteen saa jokainen Ilmailuliiton jäsenjärjestö näkymään omilla verkkosivuillaan. Palvelun käyttöönotto edellyttää sopimuksen tekemistä Ilmailuliiton kanssa. Uutissyöte on jäsenjärjestöille ilmainen jäsenpalvelu.

* * *

Jäsenyhdistys, kun haluatte Uutissyöte-jäsenpalvelun käyttöönne toimikaa seuraavasti:

- tulostakaa alla ole sopimus

- täyttäkää sopimus ja allekirjoittakaa se (yhdistyksen sääntöjen mukaisen nimenkirjoitustavan mukaan)

- lähettäkää allekirjoitettu sopimus liittoon joko sähköpostilla tai postitse

- lisätkää uutissyöte sivuillenne

Uutissyötteen koodin lähetys alkaa viikolla 49. Mikäli haluatte saada Uutissyötteen sivuillenne ensimmäisten joukossa,  kannattaa toimia nopeasti.

Sopimuslomake