Etusivu I Uutiset I MM-onnea Antti ja Nikke!
21.08.2014

MM-onnea Antti ja Nikke!

Suomen Ilmailuliitto onnitteli Antti Lehtoa ja Nikke Luukkasta keskiviikkona 20.8.2014 liitossa järjestetyillä mitalikahveilla. Lehto ja Luukkanen voittivat hopeaa tänä kesänä Räyskälässä järjestettyjen purjelennon MM-kilpailujen kaksipaikkaisten 20 metrin luokassa.

Mitalikahvitilaisuudessa Antti Lehto painotti nuoriin purjelentäjiin panostamisen ja valmentamisen tärkeyttä, jotta menestystä saataisiin jatkossakin.

– Tällaisella savutuksella on merkitystä tietysti kilpailijoille, mutta myös Ilmailuliitolle ja muille ilmailun harrastajille inspiraationa ja innoittajana. Antti ja Nikke toimivat esimerkkinä ja idoleina muille harrastajille, miten menestystä voidaan Suomessakin saavuttaa, sanoi liiton puheenjohtaja Petteri Tarmaonnittelupuheessaan.

Kuvassa Nikke Luukkainen (vas.) ja Antti Lehto.

Lähettäjä
Latikka