Etusivu I Uutiset I Sakari Pyörre Suomen Urheiluilmailuopiston toimitusjohtajaksi
28.04.2014

Sakari Pyörre Suomen Urheiluilmailuopiston toimitusjohtajaksi

DI Sakari Pyörre on valittu Suomen Urheiluilmailuopiston uudeksi toimitusjohtaja-rehtoriksi. Hänellä on pitkäaikainen harrasteilmailu kokemus ja hän on ollut aktiivisesti mukana Suomen Ilmailuliiton järjestötoiminnassa. Pyörre toimii mm. tällä hetkellä Ilmailuliiton hallituksen jäsenenä. Pyörre aloittaa Suomen Urheiluilmailuopistolla 16.6.2014.

Suomen Urheiluilmailuopisto on kaikkien ilmailun harrastajien oma opisto, joka toimii Räyskälä-Säätiön tiloissa Räyskälän ilmailukeskuksessa. Opiston päätoimintoina ovat sekä eri lajitaitoja ja osaamista kehittävät kurssit että ilmailulajien opettajakurssit.

Suomen Ilmailuliitto ry omistaa Suomen Urheiluilmailuopisto Oy:stä 81,6 prosenttia.

Lähettäjä
Latikka